IDCPH

Koura Collection –Inspireret af naturen

4.7/5

basseret på +24 anmeldelser

KVALITET

Koura Collection sikre dig top kvalitets materialer, fra naturlige råstoffer til både indendørs og udendørs arealer. Resultatet er stærke og unikke udtryk med naturen i fokus. lade.

VERSATILITET

Belægningen er egnet til en række anvendelsesområder, som vægge, gulve og møbler. En betydelig kreativ frihed sammenlignet med andre løsninger.

MILJØVENLIG

100% genanvendelige materialer, bæredygtige råstoffer og miljøvenlige produktionskrag. Med Koura tilbyder vi et bredt og innovativt sortement af bæredygtige løsninger.

Koura Collection

Kouras produkter er velegnede både indendørs og udendørs og kan i mange tilfælde bruges på både gulve og vægge. Koura-serien er desuden egnet til trapper, håndvaske, møbler og meget andet.

Materialerne, der blandt andet importeres fra Grækenland, består af naturlige, genbrugte og syntetiske materialer som fx keramisk pulver, småsten og glas og produceres efter made-to-order-princip for at sikre en mere miljøvenlig produktion. Det betyder, at det først sættes i produktion, når kunden har afgivet ordren. Resultatet er overflader med et naturligt og moderne udseende og et lavt emissionstal.

Råmaterialer, produktion og bæredygtighed

Udvælgelsen af råmaterialer spiller en altafgørende rolle i produktkvaliteten, slidstyrken og det unikke udseende. Produktsortimentet spænder over en bred farvepalet og et stort udvalg af forskellige teksturer og finishes. I fire årtier har Koura investeret i forskning, viden og innovation og fremstiller med ny produktionsteknologi materialer af høj kvalitet. Produktionsteknikken og materialernes naturlige ophav gør, ifølge producenten, Koura Collection til en mere miljøvenlig løsning med et lavt emissionstal. Leveres i 100% genanvendeligt materiale.

Hvorfor vælge Koura Collection?

  • Lavet af naturmaterialer.
  • Producenten fremhæver, at de arbejder med miljøvenlig fremstilling.
  • Mange anvendelsesområder.
  • Høj kvalitet og stor slidstyrke.
  • Materialer, der kan bruges på enhver overflade.
Vores håndværkere er specialuddannede i at arbejde med produkterne, der kræver både viden og en god portion kærlighed.

FIND INSPIRATION

Et billede siger mere en tusind ord. I vores galleri finder du mere end bare inspiration. Her kan du se vores dygtige håndværkeres arbejde og få et indblik i Koura Collection mange anvendelsesmuligheder.