IDCPH

DesignGulv -Unique minimalistisk stil

4.7/5

baseret på +24 anmeldelser

IDCPH

Fordelene ved et DesignGulv

Vælg fra en bred vifte af farvenuancer og om overfladebehandlingen skal være mat eller have en high-gloss finish. DesignGulv kan lægges på kort tid, da det har en kort tørre- og hærdetid og er desuden ekstremt modstandsdygtigt og nemt at rengøre.

Høj slidstyrke

Med DesignGulv får du en slidestærk og modstandsdygtig overflade, ideelt til virksomheder og boliger som ønsker ekstra styrke og stil til deres gulve.

Unikke udtryk

Med 20+ farver og unikke udtryk, kan DesignGulv skræddersyes til din personlige smag, indretning og behov.

Nem vedligeholdelse

Den glatte overflade gør det nemt at vedligeholde gulvets naturlige skønhed, samt hurtig rengøring af store arealer – ideelt til travle virksomheder.

IDCPH

DesignGulv

Basebetons cementbaserede DesignGulv er et robust gulv, der skaber et glat og stilrent New Yorker-look derhjemme, på museer, kontorer, butikker eller hvor end du skal bruge det. Gulvene kan støbes på nærmest alle tænkelige overflader – herunder træ, beton, fliser m.m.

Med sit rå og rene udtryk tilbyder DesignGulv et moderne og tidløst alternativ til traditionelle gulvtyper. DesignGulvet er en videreudvikling af industrigulvet og besidder de samme gode ergonomiske egenskaber, robusthed og nemme vedligehold. DesignGulv er et unikt produkt, der blandt andet brillierer med sine slidstærke egenskaber og modstandsdygtighed overfor tryk og giver samtidig helt nye udtryksmuligheder i forhold til alternativerne.

Find inspiration

Et billede siger mere en tusind ord. I vores galleri finder du mere end bare inspiration. Her kan du se vores dygtige håndværkeres arbejde og få et indblik i alle mikrocements anvendelsesmuligheder.

IDCPH

Hvorfor vælge et DesignGulv?

  • Slidstærke gulve med mange udtryksmuligheder.
  • Stor modstandsdygtighed overfor tryk.
  • De rå og naturlige, organiske materialer giver sammen med selve gulvstøbningen et unikt udtryk i farve og struktur.
  • Udtrykket kan præges, så det harmonerer med rum, arkitektur og interiør.

Uanset om du stiler efter stram elegance, lethed, et råt og maskulint look eller varme og intimitet, finder vi løsningen, der passer til dit individuelle projekt i forhold til farver, udførsel og overfladebehandling, så du kan få et unikt og personligt gulv.