IDCPH

Sichtbeton – Stilren mikrocement med rå tekstur

4.7/5

baseret på +24 anmeldelser

IDCPH

Fordele ved Sichtbeton​

Trendy mikrocement, der ser ud som støbt beton. Sichtbeton giver dine vægge et råt industrielt beton-look. Vælg mellem tre moderne betonfarver.

Rustikt look som støbt beton.
Velegnet som finish på vægge.
Let at påføre og tørrer lynhurtigt.
Fås i 3 moderne betonfarver.

Støbtbeton alternativ

Med Sichtbeton får du det velkendte industrielle look fra støbt beton, i en versatil belægning til boligen og kontoret. Ideelt til dig som ønsker looket af beton med praktiske fordele.

Indretningen

En rustik overfladebehandling som er svær at skælme fra støbt beton. Giver indretningen en kontrastfuld kant, som passer ind i det moderne skandinaviske interiør.

Personlige udtryk

Den innovative Sichtbeton kan personligøres ved at styre graden af struktur og råhed i overfladen, samt hvordan kompositionen af panelerne skal placeres.

IDCPH

Til vægge og meget andet!

Sichtbeton er det oplagte valg til dig, der godt kan lide betonflader med rå karakter.

Brug det på vægge, vindueskarme elle noget helt tredje og få et lækkert, industrielt look som nystøbt beton. Vælg mellem tre moderne betonfarver.

Sichtbeton får sit rustikke look fra den måde, det påføres. Under appliceringen klæbes et folie op på den våde Sichtbeton. Når Sichtbetonen er tør, fjernes folien, og væggen fremstår som en væg støbt i et stykke. Se billederne og afgør selv: Kan du se forskel på en ’rigtig’, støbt væg og på Sichtbeton? Det kan vi ikke.

Find inspiration

Et billede siger mere en tusind ord. I vores galleri finder du mere end bare inspiration. Her kan du se vores dygtige håndværkeres arbejde og få et indblik i alle mikrocements anvendelsesmuligheder.

IDCPH

Sichtbeton og interiør

Vil du eksperimentere med din indretning? Påfør Sichtbeton på dine møbler, vindueskarme eller noget helt tredje og giv dem et nyt udtryk. Undgå at påføre Sichtbeton på gulve, badeværelser eller i andre vådrum, da sichtbeton med sin åbne struktur ikke egner sig her. Er du på jagt efter gulvløsninger, har vi også materialer særligt udviklet til gulve.