TIL PRIVATE

Skræddersyet Gulv Løsninger Til Din Bolig

4.7/5

baseret på +24 anmeldelser

FÅ ET TILBUD

Vi varetager ikke opgaver under 25 kvm.

IDCPH

Støbe Gulve egner sig til mange steder i din privatbolig

De mest populære rum hvor støbe gulv benyttes i, er stuen, badeværelset og soveværelset. Driver du en virksomhed, er støbe gulve også en ideel løsning i butikker, kontorer, hospitaler, restauranter, garager og træningslokaler. Udvalget af løsninger er stor, og beslutningen kan derfor være svær at træffe selv. Hos ID CPH tilbyder vi ekspert sparring både til private installationer og industri anvendelser. Vores eksperter står klar til at guide dig til den rigtige løsning.

HVAD VI GØR

Skræddersyede løsninger

ID CPH ligger en ære i at skabe et transparent samarbejde med dig, i kombination med skræddersyet løsninger til dine behov.

Derfor kand du trygt begynde at planlægge hvordan din nye bolig skal se ud. Vores eksperter specialiserer sig i at levere moderne gulve, som kræver lav vedligeholdelse. Vores mange løsninger dækker forskellige behov, både hos erhverv og private.

Er du i tvivl om hvilken løsning passer til dig? Så kan du roligt tage kontakt til vores eksperter, vi står klar til at guide dig.Besøg vores showroom, hvor du nemt kan bladre igennem vores sortiment. Hør om vores forskellige løsninger og se det store udvalg af farver til din bolig.

IDCPH gulve til private

IDCPH

Den rigtige løsning til din virksomhed

At vælge det rigtige gulv til sin virksomhed kan være en stor beslutning. Hos ID CPH tilbyder vi en ekspert sparring, som sikrer dine krav og behov bliver mødt.

Forskellige løsninger dækker forskellige behov, derfor er det vigtigt at vide hvad din virksomhed har brug for. Overvej: Travlheden som gulvet skal modstå, gulvets udseende og særlige krav til gulvets modstandsdygtighed.

Herunder kan du specificere, om du ønsker skridsikkerhed, kemikalieresistente gulve eller komfort behov.