IDCPH

MICROCEMENT TIL GULVE,
VÆGGE OG BADEVÆRELSER

4.7/5

baseret på +24 anmeldelser

FÅ ET TILBUD

Vi varetager ikke opgaver under 25 kvm.

IDCPH

Et eksklusivt betonlook, eksklusiv kvalitet

Uanset hvilken overflade du skal forvandle med microcement, er slutresultatet vigtigt for os i IDCph. Derfor bruger vi udelukkende de bedste produkter, der kan tilpasses hvert enkelt projekt og som samtidig sikrer et smukt og holdbart resultat. Prisen afhænger af flere omstændigheder, så som: Overfladeareal, klargøring af overflader og opgavens kompleksitet. Vi udformer gerne et konkret tilbud baseret på dine ønsker og behov. Den bedste måde at finde den rette løsning til netop dit projekt, er ved at besøge vores showroom. Her tilbyder vi professionel vejledning, og du kan mærke de forskellige overflader og teksturer og se det store farveudvalg. Vores showroom er indrettet, så du kan få en totaloplevelse af alle vores produkter.

Find inspiration

Med mikrocement kan vi skabe unikke rum med sømløse overflader. Den fremragende klæbeevne gør, at det kan påføres næsten alle overflader.

Bæredygtigt

Mikrocement er ideelt til renoveringsprojekter, da det ikke kæver fjernelse af eksisterende gulve. Du springer dermed en arbejdsgang over.

80+ farver

Mikrocement er et tyndt og bredt anvendeligt materiale, der gør det muligt at skabe enestående rum i et væld af farver.

IDCPH

Microcement på alle overflader

Microcement er en mere bæredygtig løsning:

  • Restaurer uden at rive ned. Microcement kan påføres direkte på næsten alle overflader.
  • Din tid er vigtig. Nyd synet af dine nye overflader bare 24 timer efter påføring.
  • Microcement er fuldstændig vandtæt og kan derfor anvendes i køkkener, badeværelser og i andre vådrum.
  • En af dine vigtigste beslutninger er farve. Vi tilbyder microcement i over 80 farver – der er helt sikkert noget for enhver smag.
  • Få fuldstændig glatte og sømløse overflader, der både er nemme at rengøre og vedligeholde.
  • Den store fleksibilitet og de mange anvendelsesmuligheder gør microcement til et oplagt valg i alle hjemmets værelser.

Find inspiration

Et billede siger mere en tusind ord. I vores galleri finder du mere end bare inspiration. Her kan du se vores dygtige håndværkeres arbejde og få et indblik i alle microcements anvendelsesmuligheder.

IDCPH

Hvad er microcement?

Microcement er en dekorativ overfladebehandling bestående af cement, vandbaserede resiner, mineralpigmenter og andre tilsætninger. På grund af den fantastiske klæbeevne, kan det påføres nærmest alle vandrette og lodrette overflader indendørs. Microcement adskiller sig ved at kunne påføres direkte på eksisterende materialer som fx beton, fliser, gipsplader, marmor terrazzo og mange andre. Med en lille arbejdsindsats, og en tykkelse på kun tre millimeter, er din renoveringsopgave hurtigt løst.

Microcement er et banebrydende, sømløst materiale, der kan påføres gulve, vægge, trapper, lofter eller endda møbler. De mange anvendelsesmuligheder har gjort mikrocement til et populært valg til renoveringsprojekter i private hjem samt i erhvervsbygninger og til store overflader i blandt andet sportshaller, industribygninger, hoteller og restauranter.