IDCPH

Epoxy Gulv –Det smarte valg til industri faciliteter

4.7/5

basseret på +24 anmeldelser

Støbt Epoxygulv – Ideelt til erhvervslokaler

MODSTANDSDYGTIGT

Udover at kunne tåle tungt maskineri, tåler Epoxy Gulv også syre og stærke kemikalier, grundet sin modstandsdygtige samt væsketætte overflade.

FARVERUDVALG

En bred vifte af RAL-farver, gør Epoxy gulve til en af vores mest farverige gulvløsninger. Personliggør dine gulve i boligen eller virksomheden, i spændende farve nuancer.

MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE

Epoxy gulve kræver lidt til ingen vedligeholdelse, og grundet sin glatte overflade er Epoxy gulve nemme at rengøre. Ideelt til virksomheder med travle arealer.

Epoxygulve med nem vedligeholdelse til travle kommercielle rum

Med sin hårdhed og styrke er et støbt epoxy-gulv det perfekte valg til erhvervslokaler. Gulvet er slidstærkt, nemt at vedligeholde og kan laves med mange forskellige udtryk.

Overvejer du en gulvløsning til kontorer, offentlige bygninger, garager, butikker, værksteder og lignende, vil overvejelserne ofte først og fremmest dreje sig om funktionalitet. Med et epoxy-gulv får du en slidstærk, robust og vedligeholdelsesfri løsning med et glat og moderne udtryk. Med sin høje modstandsdygtighed overfor vægt, er det er for eksempel intet problem at placere tungt maskineri direkte på gulvet.

Hvad er epoxy-gulvets fordele?

  • Et støbt epoxy-gulv er meget stærkere end et betongulv.
    Modstandsdygtighed over for kemikalier: Gulvet er væsketæt og kan modstå syrer såvel som kemikalier.
  • Logoer, slogans og tekst kan nemt inkorporeres.
  • Vælg mellem mange forskellige finish: Tilføj alt fra grus-effekt til farverig glitter.
  • Nemt at rengøre og vedligeholde
    RAL-farvekort: Gulvet kan leveres i en bred vifte af RAL-farver.
  • Gulvet er ideelt til anvendelse i erhvervslokaler.

Er epoxy-gulvet et godt valg til hjemmet?

Det er vigtigt at understrege, at et støbt epoxy-gulv ikke direkte bidrager til en øget boligkomfort.

Det skyldes blandt andet, at de ikke er lydabsorberende, ikke gør det muligt at installere gulvvarme og at de føles koldere end et PU-støbegulv. Et epoxygulv kræver nærmest ingen vedligehold og er, uanset hvad du taber på dem, svære at skade.

Hvis du er på udkig efter et gulv til hjemmet, der har lignende egenskaber, er PU-gulve det rigtige valg. Læs mere om PU-støbegulve her.

FIND INSPIRATION

Et billede siger mere en tusind ord. I vores galleri finder du mere end bare inspiration. Her kan du se vores dygtige håndværkeres arbejde og få et indblik i DesignGulv mange anvendelsesmuligheder.