OM OS

Vi brænder for perfektion og godt håndværk

4.7/5

baseret på +24 anmeldelser

IDCPH

Overfladeløsninger til ethvert projekt

Hos IDCPH er vi specialister i at fremstille sømløse gulve og vægge og laver blandt andet løsninger i nye og renoveringsklare boliger, virksomheder, hoteller, skoler, kontorer, restauranter, caféer, fitnesscentre, institutioner og klinikker.

VORES FÆRDIGHEDER

Dine ønsker i centrum

Din indretning og personlige stil har stor indflydelse på din trivsel i dagligdagen. Vi afsætter gerne tid til at drøfte dine muligheder og finde den rette løsning til netop dit projekt. Med udgangspunkt i et indledende møde, skræddersyr vi et uforpligtende tilbud, der omfavner dine behov og ønsker, så du får et resultat, hvor du føler dig hjemme.

Lad os tage kontakt

Ideal Design 
Copenhagen
Bare et perfekt sted
at komme i gang
IDCPH

Vi går først, når du er tilfreds

Vi stræber efter perfektion og leverer altid et produkt af højeste kvalitet. Vi sætter en ære i at lave et godt håndværk og prioriterer alle projekter lige højt. Vi bliver, til du er tilfreds med resultatet – vi lever nemlig af den gode service.

Vi forstår vigtigheden af farver, strukturer og elegante løsninger, men vi ved også, at dine nye gulve og vægges praktiske egenskaber har stor betydning.

Vi laver smukke, fugefri gulve og vægge til virksomheder og private. Enkelt, elegant og udført af vores egne, professionelle håndværkere.

Bestil nu og få et uforpligtende tilbud.