IDCPH

Grainflow

4.7/5

baseret på +24 anmeldelser

IDCPH

Karakteristika hos Grainflow

Støvfri og nem at rengøre

Med Grainflow er det en leg at holde gulvet pænt.

Modstandsdygtig

Gulvet er super modstandsdygtig, så du kan være helt tryg ved at vælge denne løsning.

UV-resistent

Grainflows flotte udseende påvirkes ikke af solens stråler, som det ellers kan være tilfældet med andre typer.

IDCPH

Subtil men levende mineral udtryk

Grainflow er vores nyeste produktkategori. Dette støbe gulv med en lys skygge effekt, giver gulve en subtil samt levende fornemmelse. Med Grainflow skaber du en særlig atmosfære i hvert rum i huset. Denne type gulv findes i hele 16 standardfarver, med muligheden for at lave skræddersyet farver inden for RAL og NCS.

Grainflow er UV-resistent og samtidig resistent for mange forskellige kemikalier, olier, fedt, rengøringsmidler og desinfektionsmidler. Med sin evne til selvnivellering, er resultatet et fladt, elegant og dekorativt slutfinish til gulvoverfladen.

Grainflow er særligt egnet som et syntetisk gulv ovenpå beton eller lettere resistente overflader som krydsfiner eller spånplader.Grainflow egner sig til følgende:

Beboer ejendomme, Butikker, Showrooms, Laboratorier, Hospitaler, Kantiner, Museer, Tekniske rum.

Find inspiration

Et billede siger mere en tusind ord. I vores galleri finder du mere end bare inspiration. Her kan du se vores dygtige håndværkeres arbejde og få et indblik i PU gulvenes mange anvendelsesmuligheder.

IDCPH

Grainflow egner sig til alle rum i huset

Uanset rummet så giver IDCPH et støbe gulv med skræddersyet muligheder. I stuen eller soveværelset, skaber PU en selvsikker og moderne stil til rummet. I badeværelset, køkkenet og entreen, kan vi skabe et sømløst gulv med vandtætte fordele. Uanset rummet, skaber Grainflow en nydelsesfuld nem vedligeholdelse og rengøring, mange år frem.

Vores designgulve fra IDCPH er unikke og i testet høj kvalitet, passer til alle rum og indretning. Det er en glædelig oplevelse mange år frem. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig i vores showroom i København. Vi møder dig i øjenhøjde og sætter dig glædeligt igennem processerne, før du bestemmer dig for en løsning. Vi står klar til at hjælpe helt fra skitse til resultatet i dit hjem eller erhvervslokaler.