IDCPH

LIQUID DESIGN, IKKE BARE ET STØBEGULV

4.7/5

baseret på +24 anmeldelser

IDCPH

Et smukt og modstandsdygtigt gulv med et naturligt look & feel

Med sit varme og behagelige udseende er Liquid Design ikke beregnet som gulvløsning i ‘kolde’ industriomgivelser. Liquid Design er en gulvbehandling til boliger, hoteller, restauranter, kontorer, butikker, kantiner og lignende, hvor der skal tages højde for en behagelig oplevelse. Liquid Design-gulve er nemme at installere. Liquid Design påføres og efterbehandles hurtigt og skaber en smuk, plan overflade. Som finish afsluttes der med en 2-komponent topcoat, der giver et naturligt, mat udseende. Uanset om rummet har en uregelmæssig form, søjlegang eller drilske hjørner, er resultatet et fuldstændig fugefrit gulv og finishen er elastisk, robust og slidstærk.

Selvom Liquid Design er meget taknemmeligt at arbejde med i forhold til småfejl og ujævnheder, anbefaler vi altid at nivellere gulvet først. Udglat småfejl fra fodpanel til fodpanel under påføringen.

Komfort og varme

Med Liquid design kan vi skabe komfortable gulvoplevelser med varme fornemmelser, grundet sin ergonomiske overflade og varme følelse.

Hurtig installering

Gulvløsningen er nem at arbejde med og hurtig at installere. Ideelt til boliger, hoteller og kontorer som ønsker hurtige resultater.

Bæredygtighed

LIQUID DESIGN består af bæredygtige og naturlige materialer som sikre dig, et miljøvenligt gulv med lav emission. Det rene design sikre dig samtidig æstetisk bæredygtighed, mange år frem.

IDCPH

Corques Liquid Design

Liquid Design er et innovativt og modstandsdygtigt gulv med et naturligt look & feel og lækkert design. En holdbar gulvfinish med gode ergonomiske egenskaber, som samtidig er smudsafvisende og nemt at rengøre – perfekt til boliger, kontorer hoteller og lignende. Vælg mellem hele 54 attraktive farver.

Liquid Design adskiller sig med sine innovative, elastiske og fjedrende egenskaber fra andre støbegulve som PU og epoxy og giver en markant anderledes gulvoplevelse. En blanding af naturlige og bæredygtige materialer gør det til et miljøvenligt støbegulv.

Find inspiration

Et billede siger mere en tusind ord. I vores galleri finder du mere end bare inspiration. Her kan du se vores dygtige håndværkeres arbejde og få et indblik i alle mikrocements anvendelsesmuligheder.

IDCPH

Hvorfor vælge et LiquidDesign-gulv?

  • Varmt, æstetisk udtryk
    bæredygtigt gulvløsning med et lavt emissionstal.
  • Indeholder ikke blødgørere.
  • Hurtigt og nemt at installere.
  • Fugefrit.
  • Kan påføres i én arbejdsgang uden primer.
  • Sammensat af naturlige og bæredygtige råmaterialer.
  • Elastisk men alligevel robust, slidstærkt og smudsafvisende.
  • Flere anvendelsesmuligheder og 22 basisfarve.