IDCPH

PU GULVE - ET GODT FUNDAMENT FOR DIN HVERDAG

4.7/5

baseret på +24 anmeldelser

IDCPH

Sømløse gulve

Polyurethan-gulve (eller PU) er et moderne, komfortabelt og stilfuldt gulvvalg til både hjemmet og kontoret. Polyurethan er et tokomponent-materiale, der giver flotte gulve, som samtidig er stødabsorberende, fleksible, hygiejniske og nemme at rengøre og vedligeholde. Derfor er PU gulve også et oplagt valg til det moderne hjem og kan lægges både i stuen, køkkenet, gangen etc. Materialets styrke gør, at det også er velegnet på kontorer, hospitaler, institutioner, klinikker, varehuse og sportscentre.

PU-gulve er et fleksibelt valg, da det på grund af produktets sammensætning, kan anvendes på mange forskellige typer undergulve. PU kan lægges på både betongulve i et nybyggeri eller på trægulve i en bolig under renovering. Du behøver ikke frygte, at PU gulve slår revner, da gulvene er sammensat af adskillige, millimetertynde lag. En anden stor fordel er desuden, at gulvene lægges som en kontinuerlig, sammenhængende flade, og derfor fremstår fuldstændig sømløse.

Behagelige

PU-gulve er i sig selv meget behagelige. Gulvene føles bløde, varme og lækre at gå på – særligt i kombination med gulvvarme. PU-gulve kombinerer et stilfuldt udseende med påvist slidstyrke.

Slidstærke

Gulvene er stød- og lydabsorberende og er derfor velegnet til rum med meget aktivitet, hvor mange færdes.PU-gulvene er desuden UV-resistente og misfarves derfor ikke af sollys.

Farvevalg

Vores PU-gulve kan laves i alle RAL- og NCS-farver. Vi producerer PU-gulve i både ensartede farver (PU Uni) og i blandende farver (PU MIX), som giver det eftertragtede, rå beton-look.

IDCPH

PU-gulve giver mange fordele

Et gulv af polyurethan (PU) har den fordel, at det er blødt. Det gør det særdeles velegnet til private boliger, da det højner hjemmets komfortniveau. Der er desuden flere fordele ved PU-støbte gulve, som bland andet omfatter:

  • Et lækkert og elegant utryk: Gulvene får et moderne og rummeligt udseende, og det sømløse look bidrager til en afdæmpet og rolig atmosfære.
  • Nemt at vedligeholde: Støbte PU-gulve er nemme at rengøre. At gulvene er hygiejniske og vedligeholdelsesfrie gør dem til et oplagt valg.
  • Gulvvarme: Støbte PU-gulve er perfekte i kombination med gulvvarme.
  • Lyddæmpende: Gulvene har en effektiv lyddæmpende effekt, og hvor det er nødvendigt, kan der efterfølgende tilføres et ekstra, lyddæmpende lag.
  • Elasticitet: Et støbt PU-gulv er lavet af et elastisk materiale, der forhindrer gulvet i at gå i stykker og slå revner.
  • Vandtæt: Pu-gulvene er fuldstændig vandtætte.

Find inspiration

Et billede siger mere en tusind ord. I vores galleri finder du mere end bare inspiration. Her kan du se vores dygtige håndværkeres arbejde og få et indblik i PU gulvenes mange anvendelsesmuligheder.

IDCPH

Et behageligt, moderne gulv

At vælge nye gulve er en stor beslutning og en stor investering. Det er derfor vigtigt at vælge rigtigt første gang. Få en af vores gulvspecialister på besøg, og få vurderet opgavens omfang. Kig også forbi vores showroom i København, hvor du kan finde den helt rette løsning til netop dit unikke projekt. Her kan du få professionel vejledning, få et indtryk af vores produktkatalog, mærke de forskellige slags PU gulve og opleve det store farvekatalog.

Prisen afhænger af flere faktorer så som overfladeareal, klargørelse af overflader og projektets størrelse. De fleste PU-gulvtyper har en startpris på omkring 750 kr./m2.

Vi udformer gerne en samlet tilbud, der tager højde for alle dine ønsker og behov.