TIL VIRKSOMHEDER

En gulvløsning din virksomhed kan stole på

4.7/5

baseret på +24 anmeldelser

IDCPH

Gulvet er en central del af din virksomheds drift

Derudover er gulvet også en vigtig del af din medarbejders komfort på arbejdspladsen.

Derfor ønsker de fleste virksomheder et gulv som repræsenterer virksomhedens værdier, i et moderne og funktionelt gulv. Støbe Gulve det ideelle valg til enhver virksomhed grundet sine praktiske fordele og æstetiske udseende. Om du driver butik, restaurant eller kontor, giver støbe gulve en komfort og ro. Støbe Gulve styrker din virksomheds præsentationsevner, og kan skræddersyes til dit mærkes atmosfære. Men det bedste ved at støbe gulve, er den nemme vedligeholdelse som kan klares blot med støvsugning og gulvvask.

IDCPH

Skræddersyede løsninger

ID CPH ligger en ære i at skabe et transparent samarbejde med dig, i kombination med skræddersyet løsninger til dine behov.

Derfor kan du trygt begynde at planlægge hvordan dit nye kontor, showroom eller butik skal se ud. Vores gulvløsninger er egnet til en række af industrielle behov, om du ønsker et komfortable gulv til kontorbygningen eller et modstandsdygtigt epoxy gulv til tungt arbejde, så har vi en løsning til dig. Vores eksperter specialiserer sig i at levere moderne gulve, som kræver lav vedligeholdelse. Vores mange løsninger dækker forskellige behov, både hos erhverv og bolig.

Er du i tvivl om hvilken løsning passer til dig? Så kan du roligt tage kontakt til vores eksperter, vi står klar til at guide dig.

IDCPH gulve til din virksomhed

IDCPH

Den rigtige løsning til din virksomhed

At vælge det rigtige gulv til sin virksomhed kan være en stor beslutning. Hos ID CPH tilbyder vi en ekspert sparring, som sikrer dine krav og behov bliver mødt.

Forskellige løsninger dækker forskellige behov, derfor er det vigtigt at vide hvad din virksomhed har brug for. Overvej: Travlheden som gulvet skal modstå, gulvets udseende og særlige krav til gulvets modstandsdygtighed.

Herunder kan du specificere, om du ønsker skridsikkerhed, kemikalieresistente gulve eller komfort behov.